Organic Mushrooms
- Βάρος προϊόντος:: 1000g
Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη
Egg white Powder
Βάρος προϊόντος: 100g
Barcode: 5200127870882
Περιγραφή:
ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΝΩΠΟ
ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ,
ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ κ.λπ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΕ ΤΟ ΝΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ & ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΩΝ, ΜΑΡΕΓΚΑΣ, ΜΑΚΑΡΟΝ Ή
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ.
100g ασπράδι σκόνη σε 700ml νερού δίνουν 800g ασπραδιού περίπου: 25 αυγά.
4g ασπράδι σκόνη σε 28ml νερού δίνουν 32g ασπραδιού περίπου: 1 αυγό.
- Βάρος προϊόντος:: 1000g
Αγάρ Αγάρ Φυτική Ζελατίνη από Φύκια
Sea Vegetable Gelling Agent
Βάρος προϊόντος: 25g
Barcode: 5200127870868
Περιγραφή:
To ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ είναι φυτικό προϊόν & παρασκευάζεται από το εκχύλισμα φυκών των οικογενειών
ΓΕΛΑΔΙΤΕΣ & ΡΟΔΟΦΥΚΗ. Το Αγάρ Αγάρ για να ενεργοποιηθεί πρέπει πρώτα να διαλυθεί σε υγρό
(γάλα, νερό, χυμό φρούτων κ.λ.π) & μετέπειτα να βράσει. Τα αποτελέσματα του δεν είναι εμφανή αμέσως.
Το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει θα πήξει όταν κρυώσει. Η αναλογία που χρησιμοποιούμε είναι 3 κοφτά
κουταλάκια του γλυκού σε 1 λίτρο νερό. Ένα άλλο πλεονέκτημά του είναι ότι εάν κάνουμε λάθος στην
αναλογία και το μείγμα μας δεν έχει πήξει ιδανικά (είναι πολύ υδαρό ή πολύ σφιχτό) μπορούμε να
ξαναβράσουμε το μείγμα προσθέτοντας Αγάρ Αγάρ εάν είναι πολύ υδαρό ή να προσθέσουμε υγρό
εάν είναι πολύ σφιχτό. Η πηκτική του ικανότητα δεν θα καταστραφεί. Η υφή των παρασκευών με
Αγάρ Αγάρ είναι σφιχτή & κρεμμώδης. Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή ζελέ, πανακότας,
παγωτού, σάλτσες φρούτων, κρέμες κ.λ.π. Είναι εναλλακτική πρόταση για όσους θέλουν να
αποφύγουν τη ζωική ζελατίνη.