ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα μαύρο άγριο ρύζι βιολογικό
1 συσκευασία γάλα καρύδας
3 κουτ. σούπας ζάχαρη καρύδας
1/2 βανίλια στικ (τους μισούς σπόρους από το στικ)
1 μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες
1/4 κούπας flakes καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Παράλληλα σε ένα μεσαίο τηγάνι ζεσταίνετε το γάλα καρύδας,
προσθέτε τη ζάχαρη καρύδας και τους σπόρους της βανίλιας
μέχρι να ομογενοποιηθούν σε μεσαία φωτιά.
Πρόσθέτετε το ρύζι στο γάλα καρύδας, ανακατεύετε καλά,
σερβίρετε προσθέτωντας τα κομμάτια του μάνγκο από πάνω και
απολαμβάνετε ένα θρεπτικό και διαφορετικό γλύκισμα ζεστο.