Υλικά:
400 ml κρέμα γάλακτος (πλήρης λιπαρά, καλά παγωμένη)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
1½ - 2 κ.γ. κανέλα κεϋλάνης σε σκόνη της BDL (ανάλογα πόσο έντονο το θέλεις)
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικό)
Μια πρέζα αλάτι κέλτικο ψιλό της BDL (για να αναδείξει τη γεύση)
Εκτέλεση:
Χτύπα την κρέμα γάλακτος με μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το ζαχαρούχο γάλα, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι.
Πρόσθεσε απαλά τη σαντιγί στο μείγμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Μετάφερε σε δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη και άφησέ το για τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη τη νύχτα.
🕒 Έτοιμο σε: 10 λεπτά προετοιμασία + 6 ώρες κατάψυξη
🍽 Tip: Σερβίρεται τέλεια με καβουρδισμένα καρύδια ή λίγο μέλι από πάνω!