ΥΛΙΚΑ
Για τη μαρινάδα
Για τη σάλτσα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Ρίχνουμε το κοτόπουλο, ανακατεύουμε καλά, καλύπτουμε με μεμβράνη και μαρινάρουμε για 30 λεπτά. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 10 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το λευκό μέρος από τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το τζίντζερ και σοτάρουμε για 10-15 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τη σάλτσα και τα 2/3 από τα φιστίκια και μαγειρεύουμε για άλλο 1/2 λεπτό. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι (η σόγια είναι ήδη αρκετά αλμυρή). Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα φιστίκια και το πράσινο κρεμμυδάκι.